Dawlish Warren Golf Club

Following a change in management in May 2018, they were on a mission to give the clubhouse a well-deserved facelift. Well known for its fantastic food, the restaurant and bar areas needed to reflect a contemporary image more in keeping with its breathtaking location at the mouth of the Exe estuary. 

With a tight budget, only the essentials were totally replaced – the flooring and new furniture. Cool coastal colours were added to the walls in simple emulsion paint, and feature lights were added. The existing bar was re-clad on the front with tongue and groove boards and painted – giving it a new lease of life.

Many of the club members gave their time to help make the project a success. The incredible difference this refurbishment has made, will enable the club to build on a fresh foundation, supporting existing members whilst looking to encourage future growth. The clubhouse is also a fantastic venue for weddings and other events.

golf clubhouse high seating area
tongue and groove columns with grey decoration
Dawlish Warren Golf Club bar and seating area
clubhouse bar with costal ambience